Sera + Gabi – fotografii nunta Iasi

fotografii de la cununia religioasa, sedinta foto, receptia de la restaurant si nunta lui Sera cu Gabi din Iasi

M-am trezit lângă tine și te-am rugat să-mi spui dacă ceea ce trăiesc e un vis,
Te-am privit in ochii mari stralucitori și ți-am văzut liniștea și dragostea cu care mă priveai,
Erai a mea, eram al tău, acum uniți pentru vecie,
Iți mulțumesc, iți mulțumesc, iți mulțumesc, Părinte Bun Ceresc.

Gabriela

După cum știți de curând am pus online fotografii de la cununia civila a lui Sera cu Gabi. Astăzi a venit momentul să postez și fotografiile de la cununia religioasă, şedinţa foto din grădina botanică si Ciric, de la recepţia de la restaurantul Bellaria din Iași.

Vreau să mulțumesc lui Sera și Gabi pentru că ne-au invitat la nunta lor și ca m-au chemat să le fiu și fotograf la nunta in Iasi.

Cuvinte cheie: bellariabellaria iasibiserica penticostala ziua harului iasifoto Iaaifoto nunta iasifotograf de nuntafotograf nuntifotograff nunti iasifotografii biserica penticostala ziua harului iasifotografii nunta iasifotografii nunta penticostalifotografii nunta restaurant bellaria iasifotografii nunta serafotografii nunta serapion calugarufotografii sedinte foto iasifotografii sedinte foto nunta iasifotografiis edinte nuntagabriela calugarugabriela macoviciucnantanunta bellaria iasinunta Iaainunta pentinunta serapion calugarunutna penticostalipentisedinta fotosedinta foto de nuntasedinta foto de nunta in iasisedinta foto iaissedinte foto iasiserapion calugaru

Articol postat in categoriile:  fotograf iasifotograf romaniaFotografiiIasinuntaşedinţe foto

by


Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.