Album foto nunta digital Iasi

 

Albumele foto digitale se mai numesc și “foto-carte” sau albume foto nuntă. În aceste albume fotografiile sunt obtinute in laborator foto, pe hartie fotografica de arhiva, rezistenta in timp.

Un avantaj al albumelor “foto-carte” este faptul ca o fotografie poate acoperi 2 pagini – o deschidere de album foto digital. Pentru fiecare album în parte realizez machete personalizate, nu folosesc tempalte-uri copiate. Astfel fiecare album foto de nunta este unic. Fiecare coala are in jur de 1,5 mm grosime. Fotografiile din album sunt prezente pe ambele fețe ale unei coli. Astfel ca într-un album digital cu 15 file intră tot atâtea fotografii cât într-un album clasic de 30 pagini.

Dimensiuni album foto digital

  • 20 x 20 cm – între 20 și 30 pagini
  • 30 x 30 cm – între 30 și 60 pagini
  • 30 x 40 cm – între 30 și 60 pagini

Coperti piele naturala album foto digital

Albumele foto de nunta au coperti dintr-o piele naturala 100% – o piele deosebita importata din Italia special pentru albumele noastre. Ca variante de personalizare se poate grava cu laser orice text in coltul dreapta jos. De asemenea coperta fata poate fi realizata din canvas imprimat cu o fotografie sau textura la alegere.

Coperti piele ecologica album foto digital

Texturi repetitive imprimate pe coperti canvas pentru albume digitale

coperta-canvas-imprimat-textura-repetitiva-album-foto-nunta-sedinta-foto-logodna-botez-cumatrie-fotograf-iasi-daniel-condurachi-v01

Exemple interior album

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.