Despre mine

Sunt Daniel Mihai Condurachi - fotograf nunta Iasi. Fotografiez. Imi place să fotografiez. Orice lucru de calitate necesită în primul rând timp. Dând din timpul tău este un semn de respect. Imi ofer timpul si resursele celor care își doresc clipele, viata, zâmbetul și emotiile capturate toate într-o fotografie pentru ei, pentru cei dragi lor, pentru eternitate. Mă puteți contacta sau face o rezervare numarul de mobil 0754 48 20 20

Sunt Daniel Mihai Condurachi – fotograf nunta Iasi

Sunt fotograf profesionist din Iasi. Sunt specializat sa fotografiez oameni, in toate ipostazele vietii, de la botez, la diverse sedinte foto, la nunta samd. Fotografiez nunti in Iasi, Botosani, Suceava, Vaslui, Roman, Targu Neamt, Piatra Neamt si oriunde veti avea nunta.

Fotografiez. Imi place să fotografiez. Orice lucru de calitate necesită în primul rând timp. Dând din timpul tău este un semn de respect. Imi ofer timpul si resursele celor care își doresc clipele, viata, zâmbetul și emotiile capturate toate într-o fotografie pentru ei, pentru cei dragi lor, pentru totdeauna.

Ma ocup exclusiv de aspectul foto al nunti voastre. Daca doriti pe cineva pentru video va pot recomanda. Nu se pot face doua lucruri bune in acelasi timp. Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt (Matei 6:24).

In ziua nuntii voi avea grija sa surprind toate momentele, si sa va fotografiez in cele mai bune ipostaze. Voi avea grija sa aratati cel mai bine in fotografii. Voi face tot posibilul sa va simititi cat mai bine, cat mai relaxati, sa nu aveti nici o grija, incat sa puteti fi in centrul atentiei si sa va bucurati la maxim de nunta. Voi avea grija sa nu va preocupati de nimic in ceea ce priveste fotografierea nuntii. Va voi ajuta sa aveti parte (cat ma priveste) de o nunta cat mai relaxanta. Surprind toate evenimentele din ziua nuntii voastre. Fotografiez ce e nevoie si nu doar cand/ce mi se cere. Incerc sa fiu cat mai activ si sa nu pierd nimic din vedere.

Toate fotografiile le voi face la rezolutie maxima in format negativ digital RAW. Pe langa fotografierea a tot ce se intampla in ziua respectiva, voi edita primar toate fotografiile ce vi le voi da, cat si versiuni alb-negru pentru fotografiile carora li se potriveste o astfel de editare. Editarea primara a fotografiilor consta din ajustarea culorilor si balansului de alb, corectarea zonelor prea luminoase sau prea intunecate, luminarea fetei subiectului, eliminarea zonelor cu probleme, ajustarea constrastului, saturatiei si celilalti parametri, corectarea distorsiunilor optice si multe altele, toate oferind consistenta si calitate tuturor fotografiilor de la nunta voastra. Daca veti dori editate unele fotografii suplimentar pot sa va ajut si inacest sens. Veti primi fotografiile editate pe suport DVD in carcasa personalizata.

Fotografiez folosind aparatura de ultima generatie – Canon 5d mark III full frame si lentile profesionale. Folosesc multiple surse de lumina pentru a creea fotografii cat mai interesante. Pentru va pune intr-o lumina cat mai buna folosesc alaturi de lumini si blenda impreuna cu umbrele foto speciale, de diferite tipuri. Alaturi de mine va fi un asistent, care are grija de lumini cat si de alte detalii necesare fotografierii.

Mă puteți contacta sau face o rezervare aici sau numarul de mobil 0754 48 20 20.

Lista de idei daca nu stii ce cadou sa imi iei :).


fotograf nunt iasi

Cuvinte cheie: 

Articol postat in categoriile:  Uncategorized

by


Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.