Sera + Gabi – fotografii nunta Iasi

M-am trezit lângă tine și te-am rugat să-mi spui dacă ceea ce trăiesc e un vis,
Te-am privit in ochii mari stralucitori și ți-am văzut liniștea și dragostea cu care mă priveai,
Erai a mea, eram al tău, acum uniți pentru vecie,
Iți mulțumesc, iți mulțumesc, iți mulțumesc, Părinte Bun Ceresc.

Gabriela

După cum știți de curând am pus online fotografii de la cununia civila a lui Sera cu Gabi. Astăzi a venit momentul să postez și fotografiile de la cununia religioasă, şedinţa foto din grădina botanică si Ciric, de la recepţia de la restaurantul Bellaria din Iași.

Vreau să mulțumesc lui Sera și Gabi pentru că ne-au invitat la nunta lor și ca m-au chemat să le fiu și fotograf la nunta in Iasi.

Cuvinte cheie: bellariabellaria iasibiserica penticostala ziua harului iasifoto Iaaifoto nunta iasifotograf de nuntafotograf nuntifotograff nunti iasifotografii biserica penticostala ziua harului iasifotografii nunta iasifotografii nunta penticostalifotografii nunta restaurant bellaria iasifotografii nunta serafotografii nunta serapion calugarufotografii sedinte foto iasifotografii sedinte foto nunta iasifotografiis edinte nuntagabriela calugarugabriela macoviciucnantanunta bellaria iasinunta Iaainunta pentinunta serapion calugarunutna penticostalipentisedinta fotosedinta foto de nuntasedinta foto de nunta in iasisedinta foto iaissedinte foto iasiserapion calugaru

Articol postat in categoriile:  fotograf iasifotograf romaniaFotografiiIasinuntaşedinţe fotoSpune parerea ta